Delo v OBI-ju

DELO V TRGOVINI

Pri nas bo stranka našla vse, kar potrebuje za polepšanje lastnega doma. Ni pomembno ali želi kupiti vrtalni stroj, išče nasvet pri večjem projektu ali preprosto išče navdih za lep dom: tukaj so dobrodošli vsi in kot naš zaposleni ste izkušen strokovnjak, ki vedno ponudite dober in koristen nasvet. Ne glede na to, kako banalno je vprašanje, kako nejasna je ideja, kako kreativna je ideja: Kot zaposleni v OBI imate vedno odprta ušesa in najdete strokovne in kreativne rešitve, da narišete nasmeh na obraz stranki in ste zanesljiv partner v podjetju. Ker z OBI je vse tako enostavno.

Ne glede na to, ali vas zanima položaj v prodaji ali v zakulisju, na primer v logistiki; blestite s svojim znanjem na področju rastlin ali pa pri izbiri pravega orodja; ponujamo vam raznovrstna dela. Se sliši zanimivo? Tudi mi tako mislimo!

DELO NA CENTRALI

Izkušnje in znanje so velike vrednote, zato iščemo sodelavce, ki so že pridobili nekaj izkušenj v svojem poklicu. Strokovnjaki so pri nas vedno dobrodošli.

Ne glede na to, ali ste specialist ali vodja, ali se ukvarjate z upravljanjem financ, marketingom, nabavo, pisarniškim poslovanjem ali kadrovanjem je pri nas veliko različnih možnosti.

Na centrali vedno poskrbimo za prijetno delovno vzdušje in prav tako visoko spoštujemo in sledimo OBI vrednotam.

Več o naših aktualnih zaposlitvenih ponudbah najdete na našem zaposlitvenem zavihku. Čakajo vas razburljive naloge na različnih področjih.

OPRAVLJANJE ŠOLSKE PRAKSE

OBI omogoča opravljanje šolske prakse v vseh trgovinah v Sloveniji (Ljubljana, Maribor, Celje, Koper, Kranj, Nova Gorica, Ptuj, Murska Sobota) za dijake iz smeri prodajalec, vrtnar, lesarski tehnik, kmetijski tehnik, gradbeni tehnik, logistični tehnik in ekonomski tehnik.

IZKUŠENI STROKOVNJAKI

Veselimo se vaše izkušnje.

Vedno se veselimo novih sodelavcev, ki imajo za sabo že nekaj poklicnih let. S seboj prinesete nekaj zelo dragocenega, kar lahko uporabimo na vseh področjih: izkušnje. Ni pomembno, ali vas zanima delo na sedežu OBI ali v eni izmed trgovin OBI na kraju samem - pozdravljamo strokovnjake, ki se želijo razvijati in iščejo nove izzive.


KONTAKT

Če imate kakršnakoli vprašanja, nas kontaktirajte.

Tu nismo samo za naše stranke, ampak tudi za naše zaposlene in za tiste, ki to želijo postati. Ali potrebujete več informacij, da se odločite? Tukaj boste našli kontaktne podatke ekipe, ki je odgovorna za zaposlovanje, tj. kadrovske službe. Z veseljem bomo odgovorili na vprašanja.

Email: kadrovska@obi.si
Telefon: +386 (0)1 51 88 855
Naslov: OBI d.o.o., Jurčkova cesta 226, 1000 Ljubljana

zapri ✕

Are Your Sure?

Exit