Izris kopalnice

Za mojstrovalce pripravimo mojstrski izris kopalnice!

Vi ste edinstveni. Zakaj ne bi bila prav takšna tudi vaša kopalnica? V OBI-ju vam strokovno pripravimo načrt za kopalnico, ki je popolnoma prilagojen vašim željam in potrebam. Pri tem upoštevamo tako specifike vašega doma kot stavbnega pohištva. Ker imamo bogate izkušnje z načrtovanjem prostorov, vam brez težav izdelamo optimalen načrt sanitarnih elementov ter kompleksnih vzorcev ploščic različnih velikosti. Najzahtevnejšim strankam nudimo manipuliranje z vsemi barvnimi odtenki na sanitarni opremi ter poljubno določanje različnih zornih točk pogleda. Celoten načrt brez težav prejmete po e-pošti. Nismo pa pozabili tudi na mojstre keramičarje, saj jim poleg načrta izpišemo tudi kosovnice in slike.

Jamčimo vam, da boste svojo novo kopalnico lahko videli na lastne oči, še preden bo izdelana. Brez težav namreč pripravimo videoanimacijo oziroma panoramski prikaz kopalnice. To boste lahko prenašali celo v svojem telefonu, saj omogočamo ogled 3D modela kopalnice prek mobilne aplikacije Visoft360. Poleg samega izrisa pa boste deležni osebnega svetovanja prodajalca na podlagi vaših želja ter predlogov za izboljšave. Z rešitvami po meri lahko namreč izkoristimo prav vsak del vaše nove kopalnice. Kakovostno oblikovanje vselej upošteva tudi najmanjše podrobnosti.

Vabimo vas, da za mojstrski izris kopalnice obiščete poslovalnice OBI Ljubljana, Kranj, Celje, Maribor in Koper. Vse, kar potrebujete za načrt kopalnice je podroben načrt z meritvami kopalnice za natančen izris ter kakšno ambientalno fotografijo izgleda kopalnice - za lažjo in hitrejšo izvedbo izrisa.

Čas izdelave le-tega je predvidoma 20 do 30 minut, lahko pa se glede na zahtevnost stranke tudi podaljša.

Pri nakupu kopalnice imate številne možnosti izbire, saj sodelujemo s priznanimi domačimi in tujimi dobavitelji. Med njimi so Kolpa san, Gorenje Keramika, Grohe, Hansgrohe, Liv Postojna, Sanotechnic, Badenhaus, Herz in številni drugi. Ste pripravljeni, da svoj dom osvežite z edinstveno kopalnico?

Kontaktirajte nas

 

zapri ✕

Are Your Sure?

Exit