OBI Drive-in

Ko nakupujemo različno domačo, obrtno in vrtno opremo, se je prijetno sprehoditi skozi eno od naših trgovin in si mirno ogledati ponudbo. Ko pa pride do gradbenih materialov, si pogosto želimo, da bi nakupovanje potekalo hitreje. Prav temu je namenjen OBI Drive-in!

Z OBI Drive-in storitvijo, ki vam je na voljo v OBI trgovini v Celju, lahko velike količine blaga natovorite neposredno v našem skladišču, brez prenašanja blaga po parkirišču. Prednost Drive-in storitve so tudi velike zaloge blaga, ki jih lahko prevzamete kadarkoli, naši prijazni in predani zaposleni pa vam bodo pri tem z veseljem svetovali in pomagali.

Veselimo se vašega obiska!

Prednosti nakupovanja v Drive-inu

Nakup težkih in/ali za transport nepraktičnih gradbenih materialov, kot so estrihi, izolacijske plošče, betonski mešalniki, gradbeni odri ipd., je sedaj bolj enostaven kot kadarkoli prej. Sistem nakupovanja, ki ga zagotovo poznate že iz restavracij s hitro prehrano, vam omogoča, da nakup hitro zaključite in se hitreje posvetite svojim projektom.

Enostavno obiščite OBI Drive-in, izberite blago in ga s pomočjo naših zaposlenih naložite v svoje vozilo, plačajte ter se odpeljite!

Bi si materiale vseeno raje ogledali v trgovini? Še vedno si jih lahko. Uvedba OBI Drive-in storitve nikakor ne pomeni, da gradbenega materiala ne bo več mogoče kupiti na običajen način. Nova storitev bo izboljšala nakup tako za uporabnike Drive-in storitve, kot tudi za ostale kupce gradbenih materialov, saj se bodo lahko naši zaposleni zaradi manjše gneče še bolj posvetili vsakemu obiskovalcu posebej.

zapri ✕

Are Your Sure?

Exit