Pogosta vprašanja

V našem zavihku »pogosta vprašanja« odgovarjamo na najpogostejša vprašanja o postopku prijave in začetku dela v OBI.

Če imate dodatna vprašanja, nas kontaktirajte.

Kako se lahko prijavim?

V kolikor se želite prijaviti na razpisano delovno mesto preprosto kliknite gumb »Prijavi se« in nato sledite korakom na povezavi. Prijave sprejemamo preko našega zaposlitvenega portala.

Katere prijavne dokumente naj predložim?

Da bi dobili prvi vtis o vas, bomo potrebovali vaš življenjepis. Veseli bomo, če naložite tudi spremno pismo ter druga dokazila o vaši usposobljenosti. Želimo vam veliko uspeha pri prijavi.

Kako poteka postopek prijave?

Po pregledu vseh prejetih prijav naredimo selekcijo kandidatov. V kolikor ste uvrščeni v prvi krog, vas povabimo na intervju, kjer se imate priložnost bolj podrobno predstaviti in spoznati delovno mesto. V kolikor uspešno opravite intervju, boste uvrščeni v drugi krog razgovorov. Po zaključenih razgovorih se delodajalec odloči za kandidata, ki mu ponudil pogodbo o zaposlitvi.

Ali obstajajo kakšni nasveti za intervju?

Pripravite se na pogovor z nami, tako da si ogledate zavihek kariera in izveste več o nas. Predlagamo, da tudi obiščete katero od naših trgovin OBI v vaši bližini, še posebej, če se želite prijaviti na delovno mesto v katero od naših trgovin. Najpomembneje je, da na intervjuju vedno ostanete pristni, le tako lahko obe strani ugotovita, ali se dobro ujemata. Veselimo se srečanja z vami!

Kako poteka onboarding v OBI?

Da bi bil vaš začetek v OBI čim bolj gladek, si vzamemo veliko časa za vaše uvajanje. Potek le-tega je odvisen od področja, vendar vam bodo vedno na voljo sodelavci, ki vam bodo predstavili OBI svet in vas seznanili z vašimi prihodnjimi nalogami. Pravimo: Dobrodošli v družini OBI!


KONTAKT

Če imate kakršnakoli vprašanja, nas kontaktirajte.

Tu nismo samo za naše stranke, ampak tudi za naše zaposlene in za tiste, ki to želijo postati. Ali potrebujete več informacij, da se odločite? Tukaj boste našli kontaktne podatke ekipe, ki je odgovorna za zaposlovanje, tj. kadrovske službe. Z veseljem bomo odgovorili na vprašanja.

Email: kadrovska@obi.si
Telefon: +386 (0)1 51 88 855
Naslov: OBI d.o.o., Jurčkova cesta 226, 1000 Ljubljana

zapri ✕

Are Your Sure?

Exit