Delovna mesta

BLAGAJNIČAR, SODELAVEC V SVETOVALNEM CENTRU

Imate vedno nasmeh na obrazu in naravnanost k strankam za vas ni le prazna fraza?

Potem boste blesteli kot zaposleni (m/ž) na blagajni ali v svetovalnem centru.

Vas odlikuje prijazno vedenje in tudi v stresnih situacijah ostanete mirni ter se stranki nasmehnete? Potem se pridružite naši ekipi. Kot blagajničar (m/ž) ali kot sodelavec (m/ž) v svetovalnem centru ste prva kontaktna točka za naše stranke in njihove potrebe, imate pregled tudi v turbulentnih obdobjih ter poskrbite, da v trgovini vse teče kot po maslu in da vsaka stranka zapusti naše trgovine z nasmehom.

Prednosti dela na področju blagajne in svetovalnem centru

 • V OBI-ju se vedno nekaj dogaja, zato dva dneva nista enaka: nove stranke, novi projekti, nove ideje. Raznolikost je zagotovljena.
 • Vašemu delovnemu mestu lahko dodate osebno noto.
 • Postali boste del motivirane in profesionalne ekipe, ki vsakodnevno živi in ​​diha timsko delo.
 • Poleg tega imate koristi od privlačnih ugodnosti delodajalca, na primer popustov za zaposlene in še veliko več

Blagajna (m/ž)

Ko je potrebno, ste zelo natančni. In to je najpomembnejša lastnost na blagajni. Vedno ste mirni in imate pregled ter ste osredotočeni na delo. Ste ustrežljivi, prijazni in za stranke vrhunec njihove nakupovalne izkušnje. Tako ali tako ste zanesljiv blagajničar (m/ž). Za to vam izkazujemo popolno zaupanje.

Sodelavec v svetovalnem centru (m/ž)

Vsak želi nekaj od vas. Nekatere stranke vam postavljajo vprašanja ali želijo zamenjati blago. Druge se zanimajo za finančni nakup ali bi si želele izposoditi stroj. Ne glede na vprašanja ali težave naših strank, imate kot zaposleni v Servisnem centru vedno pravi nasvet. Pomagate in odgovarjate na vprašanja. Storitev za vas ni le beseda, ampak ključ do našega skupnega uspeha.


PREVZEMALEC ALI KOORDINATOR ZALOG

Vse na pravem mestu ob pravem času!

Kot zaposleni (m/ž) pri prevzemu blaga, koordiniranju zalog, izdajanju blaga, predelu rezerviraj&prevzemi poskrbite za popoln pretok blaga v trgovini OBI.

Ste mojster organizacije, so polne police vaš vsakodnevni cilj in imate vedno pregled, ko število izdelkov zmanjkuje? Postanite prevzemalec (m/ž) oziroma koordinator zalog (m/ž) na področjih logistike v naših trgovinah OBI. Odgovorni ste za to, da so vsi izdelki na pravem mestu in da procesi v vseh naših oddelkih nemoteno tečejo. Z vami kot prevzemalec (m/ž) ali koordinator zalog (m/ž) v logistiki v trgovini OBI imajo vsi naši izdelki – ne glede na to, ali so v ponudbi ali ne – vedno priložene pravilne cenovne nalepke. Vedno imate pregled nad zalogami in prodajnimi številkami ter zagotovite blago za polnjenje polic.

Prednosti dela v logistiki:

 • Varna zaposlitev in možnost dolgoročnega sodelovanja
 • Ohranjamo odprto komunikacijo iz oči v oči in cenimo predloge, želje in ideje naših zaposlenih
 • Postali boste del motivirane in profesionalne ekipe, ki vsak dan živi in ​​diha timsko delo
 • Poleg tega imate koristi od privlačnih ugodnosti delodajalca, na primer popustov za zaposlene in še veliko več

Prevzem blaga

Pri prejemu blaga se znajdete! Da bi našim strankam zagotovili, da so police in skladiščni prostori vedno dobro založeni, je treba premagati veliko razdalj. Zagotavljate, da pravo blago pride na želeni cilj. V ta namen v logistiki evidentirate prispelo blago, preverite dobavnice in poskrbite za vračila.

 


SVETOVALEC

Uživate v prodaji in je zadovoljitev potreb stranke vaša glavna prednostna naloga?            

Postanite svetovalec (m/ž) v eni od naših trgovin OBI:

Prodajate s strastjo in je zadovoljstvo vaših strank vedno vaša prioriteta. Ne glede na oddelek, v katerem delate – dobro poznate svojo ponudbo izdelkov, do strank pristopite aktivno in prijazno ter poskrbite, da nobeno vprašanje ne ostane brez odgovora. Kot svetovalec (m/ž) imate v OBI veliko začetnih priložnosti! Ne glede na to, ali ste strokovnjak za rastline, tehnični genij ali navdušenec nad žarom - v OBI je možno vse, od prodaje v enem od naših oddelkov do celovitega vodenja projektov. Vsak oddelek ponuja vznemirljive izzive in pester delovnik, v katerem se lahko vsak dan naučite nekaj novega in poglobite svoje znanje.

Kaj lahko pričakujete kot svetovalec (m/ž) pri OBI?

Naj gre za orodje, sanitarije, barve ali gradbeni material – kot prodajalec v OBI (m/ž) ste strokovnjak v svojem asortimentu. kratko vprašanje ali obširen nasvet – ste prijazni in strankam svetujete individualno in kompetentno. Poznate vsak kotiček svojega oddelka in poskrbite, da vaše stranke vedno najdejo želeno blago, na pravem mestu. Svojo ponudbo izdelkov ohranjate in poskrbite, da so izdelki predstavljeni na najboljši možni način. Poleg tega imate seveda vedno pregled nad našimi trenutnimi akcijami in lahko svojim strankam o tem najbolje svetujete. Vedno se osredotočate na stranko.

Ostajate samozavestni tudi v napornih fazah. Tako zagotovite, da bo obisk v OBI postala vsestransko uspešna nakupovalna izkušnja za naše stranke!

Vaše prednosti kot svetovalec:

 • Varna zaposlitev in možnost dolgoročnega sodelovanja
 • Ohranjamo odprto komunikacijo iz oči v oči in cenimo predloge, želje in ideje naših zaposlenih
 • Najboljše možnosti za nadaljnji razvoj znotraj oddelka
 • Postali boste del motivirane in profesionalne ekipe, ki vsak dan živi in ​​diha timsko delo
 • Poleg tega imate koristi privlačnih ugodnosti delodajalca, na primer popusti za zaposlene in še veliko več

Priložnosti za začetek kot svetovalec (m/ž) so na področjih gradbeništva (gradbeni elementi, ploščice, talne obloge, gradbeni materiali, les in razrez lesa), vrta (rastline, drevesnice, vrtni gradbeni materiali, trdi in sezonsko blago, žar), sanitarne opreme, notranje opreme (barve in dekoracije), tehnologije (elektrika in stroji, orodja in strojna oprema, luči).

Katero področje vas zanima?

Gradnja

Les, gradbeni materiali, komponente, talne obloge ali ploščice so vaše strokovno področje? Ravno na tem področju svojim strankam kompetentno svetujete o vseh vprašanjih in jim podate en ali dva praktična nasveta, ki jih lahko vzamejo s seboj. Na ta način kadarkoli pokažete, da se lahko vaše stranke zanesejo na vas.

Za delovno mesto, ki ga želite zapolniti, je najbolje, da imate opravljeno komercialno ali tehnično usposabljanje, na primer za trgovca, keramičarja, parketarja, mizarja, krovca, mizarja, kvalificiranega gradbenega delavca, zidarja, delavca za suhomontažna dela ali podobno.

Če že imate izkušnje v poslovalnici strojne opreme ali v vrtnem centru, je to prednost. Poleg tega boste v različnih programih pokazali svoj prodajni talent in svojim strankam vedno prijazno svetovali na različnih področjih. Če tudi v situacijah z velikim številom strank ostanete mirni, se prijavite preko našega kariernega portala.

Vrt

Ne glede na to, ali gre za sobne rastline, gredice ali balkonske rastline, drevesnice, vrtne gradbene materiale, vrtno orodje ali žar: kot vrtnar, krajinski vrtnar, vrtnar v drevesnicah ali svetovalec ste prava kontaktna oseba za svoje stranke, saj poznate svoj vrtni center zelo dobro. Zlasti v našem oddelku za žar smo odprti tudi za motivirane osebe, ki so navdušeni nad tem področjem. Kot strokovnjak na svojem področju vedno poznate pravi odgovor in poskrbite za pozitivno nakupovalno izkušnjo OBI z zabavo in strastjo.

Sanitarni oddelek

Kot pove že ime, se v našem sanitarnem oddelku vse vrti okoli kopalnice. Ne glede na to, ali gre za prho, wc ali kad: ste strokovnjak za vse premere tesnil, sifonov in cevi. Dober predpogoj je komercialna ali tehnična izobrazba, npr. prodajalec, mojster naprav za sanitarno, ogrevalno in klimatsko tehniko ali tehnični risar.


PROJEKTNI SVETOVALEC (kopalnice)

Prinesite raj v domove vaših strank!

Postanite prodajalec (m/ž) na področju načrtovanja kopalnic v eni od naših trgovin OBI.

Uživate v sodobnem oblikovanju kopalnic in poznate aktualne trende na področju načrtovanja kopalnic in sanitarnega sektorja. Ne glede na to, ali načrtujete celotno kopalnico ali manjše projekte, kot je namestitev nove tuš kabine ali izbira šik ploščic - uresničite želje svojih strank in vas strokovno vodite skozi raznoliko ponudbo v sanitarnem/ kopalniškem sektorju.

Kakšne so vaše naloge kot projektni svetovalec (m/ž) na področju načrtovanja kopalnic?

Na področju načrtovanja kopalnic je poudarek na željah vaših strank. Od določitve zahtev do končne izvedbe projekta – za vas je vse mogoče. Razvijate podrobne načrte produktov, količin ali konstrukcij. Vaša najpomembnejša orodja za izris kopalnic (m/ž) je OBI orodje za 3D načrtovanje in obsežne vzorčne razstave v sanitarnem oddelku. Na osebnem računalniku lahko samozavestno urejate ponudbe in naročila.

Postanite del inovativne in predane ekipe ter prenesite svoje navdušenje na svoje stranke. Začnite pri številki 1 med trgovinami s strojno opremo in izdelki za dom v vznemirljivem in raznolikem delu z dobrimi možnostmi za napredovanje in široko paleto možnosti za nadaljnje usposabljanje. Pojdite z nami in uresničite kopalniške sanje!

Vaše prednosti kot projektni svetovalec:

 • Varna zaposlitev in možnost dolgoročnega sodelovanja
 • Ohranjamo odprto komunikacijo iz oči v oči in cenimo predloge, želje in ideje naših zaposlenih
 • Najboljše možnosti za nadaljnji razvoj znotraj oddelka
 • Postali boste del motivirane in profesionalne ekipe, ki vsak dan živi in ​​diha timsko delo
 • Poleg tega imate koristi od privlačnih ugodnosti delodajalca, na primer popustov za zaposlene in še veliko več

PODROČNI VODJA

Znate motivirati svojo ekipo in niste profesionalec le na svojem področju, ampak tudi v prodaji?

Kot področni vodja (m/ž) v naših trgovinah OBI se lahko vsakodnevno razvijate na področju dela s kadri.

Ne glede na to, ali ste na oddelku s strojno opremo, vrtnem oddelku, servisnem centru ali logistiki - kot področni vodja (m/ž) v naših trgovinah OBI ste strokovnjak na svojem področju in neposreden kontakt za svoje sodelavce. Ste popoln trener za svojo ekipo, saj poznate svojo ekipo in razumete, kako svoje zaposlene razporediti glede na njihove talente in jih motivirati individualno. Kot področni vodja (m/ž) v trgovini boste poskrbeli, da bo delo v vašem oddelku ves čas potekalo nemoteno, svojim strankam boste pomagali do pozitivne nakupovalne izkušnje OBI in svojim sodelavcem pokazali, kaj pomeni pravo timsko delo.

Katere pogoje morate izpolnjevati za delo področnega vodje (m/ž)?

Vodstvene izkušnje, predvsem v trgovini s strojno opremo ali pri specializiranem prodajalcu, so prednost za zasedbo položaja področnega vodje (m/ž). Točno veste, kako voditi ekipo in vsak dan uživate v motiviranju zaposlenih. Toda kot področni vodja (m/ž) niste le v gibanju na prodajnem prostoru, temveč ste odgovorni tudi za kadrovsko načrtovanje v svojem oddelku. Na ta način zagotovite nemotene postopke v vašem oddelku in vedno pazite na pomembne ključne številke za vaše področje. S vodenjem dajete zgled zaposlenim in skrbite, da je stranka v središču pozornosti. Zato morate imeti dobro strokovno znanje zadevnega področja, da boste vedno zagotovili visokokakovostno svetovanje.


KONTAKT

Če imate kakršnakoli vprašanja, nas kontaktirajte.

Tu nismo samo za naše stranke, ampak tudi za naše zaposlene in za tiste, ki to želijo postati. Ali potrebujete več informacij, da se odločite? Tukaj boste našli kontaktne podatke ekipe, ki je odgovorna za zaposlovanje, tj. kadrovske službe. Z veseljem bomo odgovorili na vprašanja.

Email: kadrovska@obi.si
Telefon: +386 (0)1 51 88 855
Naslov: OBI d.o.o., Jurčkova cesta 226, 1000 Ljubljana

zapri ✕

Are Your Sure?

Exit