Kariera pri OBI-ju

Vaša kariera

Ne glede na to kje ste – v eni izmed več kot 630 trgovin po Evropi ali doma na kavču – OBI vam ponuja široko paleto izdelkov in orodij za izvedbo vaših »naredi sam« projektov. Naš cilj je omogočiti vsakemu posamezniku, da polepša svojo hišo in vrt. Zato nenehno razvijamo inovacije in uporabne rešitve, ki olajšajo DIY oziroma »naredi sam«  projekte. Smo ena izmed vodilnih trgovin na evropskem in slovenskem trgu na področju gradnje in izboljšav bivališč.

Več kot 44.000 zaposlenih živi v duhu TAKO ENOSTAVNO. Za nas kot delodajalca to pomeni, da vam nudimo razburljive poklicne priložnosti in prilagojene razvojne programe. Pridite v OBI in delite našo strast do DIY.

Z OBI je možno vse

Oblikujemo gradbeni trg prihodnosti

Pri nas zaposleni z različnimi znanji in izkušnjami sodelujejo pri izdelavi rešitev po meri, seveda, za naše stranke. Za to nam OBI ponuja veliko možnosti za ustvarjalnost in razvoj. Pri OBIju je vsak cenjen takšen, kot je. Imamo skupno vizijo: podpreti kupce, da naredijo svoje domove lepše in boljše.


ZAKAJ OBI

OBI povezuje ljudi – preko velikega skupnega cilja

Vsak dan skoraj 400 zaposlenih v OBI Slovenija dela z roko v roki, da bi lahko zadovoljili stranke. Ti zaposleni so naš največji potencial. Njihova predanost, njihova strast in njihove ideje ter njihovo razumevanje želja naših strank ustvarijo razliko, zaradi katere je OBI edinstven.

Zakaj izbrati OBI kot delodajalca?

OBI je ena od vodilnih evropskih znamk za izdelke „naredi sam".  Svoje trgovine ima v desetih evropskih državah. Na slovenskem trgu delujemo že od leta 1998. Trenutno je v Sloveniji osem OBI trgovskih centrov (Ljubljana, Maribor, Koper, Celje, Kranj, Murska Sobota, Nova Gorica in Ptuj). Naš namen za prihodnost je povečanje naše vloge na slovenskem trgu. Bogata ponudba vključuje izdelke za vrtnarjenje, gradbene materiale in elemente, orodja, sanitarno opremo in notranjo dekorativno opremo. Kupci lahko tu najdejo vse potrebno za izboljšanje svojih domov. Če želite s svojo ustvarjalnostjo prispevati in hkrati  doživeti razburljive projekte, ste prišli na pravo mesto.

Kulturna raznolikost ljudi, ki sodelujejo z nami, zahteva odprto in strpno interakcijo med seboj. Zato so uspešnost, spoštovanje, odprtost in odgovornost tudi ključne vrednote na naši poti, da postanemo trgovec številka ena za oblikovanje doma v Sloveniji. Verjamemo, da s skupnimi močmi lahko dosežemo velike dosežke.

Vodilne smernice OBI

Vodje so vzorniki pri izvajanju OBI vrednot in vizije ter uresničevanju ciljev podjetja. V ta namen smo razvili smernice upravljanja, ki dajejo orientacijo tako vodjem kot vsem ostalim zaposlenim v podjetju. Naši vodje vodijo in podpirajo svoje zaposlene pri njihovem vsakdanjem delu, prepoznavajo njihove individualne prednosti in spodbujajo njihov razvojni potencial, da bi skupaj dosegali osebne in ekonomske cilje. Hvaležno in ciljno usmerjeno sodelovanje deluje le, če vodje in zaposleni sodelujejo enakopravno. Temu pravzaprav pripisujemo velik pomen za našo uspešnost.

RAZVOJ KADRA

Zaposleni v OBI se nikoli ne nehajo učiti - Akademija OBI.

Če se ustavite, morate pričakovati, da vas bodo prehiteli. Ker zaposleni v OBI raje napredujejo hitro, je nadaljnje izobraževanje in stalno usposabljanje bistven del naše korporativne filozofije. Za nas je pomembna izmenjava znanja med vodstvom in zaposlenimi. Pri rednem ocenjevanju zaposlenih ugotavljamo potrebe, dogovarjamo razvojne ukrepe in postavljamo strokovne cilje. Samo dobro usposobljeni lahko premaknejo stvari naprej in v svojem delu istočasno uživajo. To čutijo tudi naše stranke.

Nadaljnje izobraževanje v OBI: Vrednotenje vsakega posameznika.

Odlično usposobljeni zaposleni so dejavnik uspeha. Vsem zaposlenim nudimo ciljno uvajanje v delo in številne možnosti individualnega usposabljanja.

Svetovanje, prodajno usposabljanje in še veliko več...

Intenzivno izobraževanje naših zaposlenih je eden od ključev do uspeha našega poslovanja. Vsako leto razvijemo številne prilagojene ukrepe nadaljnjega usposabljanja. Te segajo od strokovnega, procesnega, vedenjskega in vodstvenega usposabljanja do tečajev tujih jezikov in individualnega coachinga.

Velik pomen pripisujemo potrebam (nadaljnje) usposobljenosti naših zaposlenih, tako da se osnovna, specialna in strokovna znanja prenašajo na ciljno usmerjen način glede na raven znanja posameznika.

Sodobni načini učenja

Da bi podprli naše zaposlene pri samostojnem pridobivanju znanja – kadarkoli in kjerkoli ga potrebujejo – gremo v korak s časom. Trend je jasen: moderno in digitalno. Intranet ter interna e-učna platforma, virtualna Akademija OBI, našim zaposlenim omogočata pridobivanje znanja izven seminarjev. Prednost: učenje je možno kjerkoli in kadarkoli!

Korporativna kultura v vseh državah OBI

Vsi naši zaposleni sledijo isti viziji in delujejo v skladu z istimi vrednotami. Da bi živeli enako OBI kulturo v vseh državah, se vedno trudimo izogniti oviram, ki jih povzročajo državne meje. Pri tem nam pomagajo tudi jezikovni tečaji.

PREDNOSTI ZA ZAPOSLENE

Našim zaposlenim želimo ponuditi idealno delovno mesto in jim omogočiti, da dajo vse od sebe pri delu. Naslednje ugodnosti veljajo za vse zaposlene v OBI.

Popust za zaposlene

DIY je naša strast. Da bi naši sodelavci lahko uresničili sanje o svojem sanjskem domu in ne le želje naših strank, v trgovinah OBI lahko koristijo popust za zaposlene.

Vaše zdravje in ravnovesje med poklicnim in zasebnim življenjem

Za nas je pomembno usklajevanje dela, družine in prostega časa. V OBI pripisujemo velik pomen visoki naravnanosti k strankam – hkrati pa upoštevamo individualne potrebe naših zaposlenih. Z delovnim časom, ki temelji na zaupanju, in prilagojenimi urniki delovnega časa omogočamo fleksibilnost, ki je potrebna za družini prijazno delo.


KONTAKT

Če imate kakršnakoli vprašanja, nas kontaktirajte.

Tu nismo samo za naše stranke, ampak tudi za naše zaposlene in za tiste, ki to želijo postati. Ali potrebujete več informacij, da se odločite? Tukaj boste našli kontaktne podatke ekipe, ki je odgovorna za zaposlovanje, tj. kadrovske službe. Z veseljem bomo odgovorili na vprašanja.

Email: kadrovska@obi.si
Telefon: +386 (0)1 51 88 855
Naslov: OBI d.o.o., Jurčkova cesta 226, 1000 Ljubljana

zapri ✕

Are Your Sure?

Exit