JUPOL Trend Apricot dream

Barva leta 2024

Predstavljamo JUB-ovo Barvo leta 2024: Apricot dream, ki je že zapakirana v istoimenski JUPOL Trend. Odlično se poda v prav vse prostore, tudi tiste najbolj preproste, vanje vnaša osvežujoč pridih, kombiniramo pa jo lahko s številnimi drugimi odtenki že pripravljene notranje zidne barve JUPOL Trend.

Marelična barva je topla, privlačna in pomirjujoča, zato jo velikokrat povezujemo z mirom in harmonijo. Ima pomirjujoč vpliv na telo in duha, zato je odlična v ambientih za sprostitev in meditacijo. Simbolizira ljubezen, naklonjenost in toplino, s svojo mehkobo in nežnostjo pa spominja na otroško nedolžnost. V prostoru ustvarja pozitivno energijo in pomaga odstranjevati negativne občutke. Idealna je za majhne, temne sobe ali sobe, obrnjene proti severu, saj jih z bledo marelične barvo na steni lahko oživimo in jim dodamo pridih sonca skozi vse leto.

JUPOL Trend Apricot dream &  JUPOL Trend Ivory / Latte

Kombinacija marelice s toplim pastelnim odtenkom, kot sta JUPOL Trend Ivory ali JUPOL Trend Latte, ustvarja mehko in pomirjujoče okolje ter je enostavna tako za oči, kot za delo. Če želimo barvo marelice vključiti v obstoječ prostor, nudijo sobe z rjavim, bež in kremnim podtonom – dobro izhodišče za ustvarjanje svežega in brezčasnega ambienta.

JUPOL Trend Apricot dream & JUPOL Trend Smoke / Graphite

V sodobnih interierjih so izredno priljubljeni sivi odtenki, kot sta denimo JUPOL Trend Smoke in JUPOL Trend Graphite. Takšna sivo-bela shema lahko ponekod deluje tudi preveč hladno, zato potrebuje poživitev. Odtenek Apricot dream je idealna kombinacija k različnim sivim tonom, saj otopli in zmehča monoton prostor, hkrati pa mu vdihne občutek domačnosti.

JUPOL Trend Apricot dream & JUPOL Trend Papaya

Kombinacija dveh sorodnih odtenkov iz istega spektra barvne lestvice (kot sta marelična in oranžna) v prostoru vedno deluje urejeno in elegantno. Različni odtenki oranžne pa v prostoru ustvarjajo igrive kontraste, ki razbijejo monotonost. Med že pripravljenimi notranjimi zidnimi barvami JUPOL Trend igrivost najbolj doprinese Papaya.

JUPOL Trend Apricot dream & JUPOL Trend Ivory/Latte

Kombinacija marelice s toplim pastelnim odtenkom, kot sta JUPOL Trend Ivory ali JUPOL Trend Latte, ustvarja mehko in pomirjujoče okolje ter je enostavna tako za oči, kot za delo. Če želimo barvo marelice vključiti v obstoječ prostor, nudijo sobe z rjavim, bež in kremnim podtonom – dobro izhodišče za ustvarjanje svežega in brezčasnega ambienta.

Apricot Dream 414

+

Ivory 463

Latte 462

Škatle za shranjevanje

Škatle za shranjevanje

Škatle za shranjevanje

Škatle za shranjevanje

Nasveti za lažjo izbiro ploščic za vaš prostor

Kako položiti talne obloge kot strokovnjak

Svetila

Orodje za polaganje ploščic

Urejanje zunanjega prostora pa ne pomeni le ureditev terase ali balkona. Z le nekaj elementi lahko poskrbite, da bo poleg vrta urejena tudi okolica vaše hiše. Osvežite dvorišče z novimi tlakovci, dodajte nadstrešek, ki bo zaščitil vaše vozilo ter z vrtno lopo poskrbite, da bodo vrtno orodje in naprave vedno na svojem mestu.

Dodatki za polaganje ploščic

Vinil ali laminat - izberite pravo talno oblogo zase

  Vinil Laminat
Videz les, ploščice, kamen, vzorci itd. les, ploščice, kamen, vzorci itd.
Cena srednja nizka do srednja
Toplotna izolacija toplo za stopala hladen
Vgradna višina nizka srednja
Primernost za talno gretje da da
Nega enostaven za nego enostaven za nego
Vodoodpornost da ne
Obremenitev s hrupom pri hoji neznatna velika
Robustnost izredno robusten in trpežen robusten, vendar neprimeren za obnovo
Področja uporabe vsi bivalni prostori, tudi močno obremenjeni in vlažni prostori vsi bivalni prostori, tudi močno obremenjeni, ni primeren za vlažne prostore

** Navedena razpoložljivost prikazuje razpoložljivost v trgovini OBI, izbrani pod „moja trgovina“. Če je izdelek na voljo tudi na spletu, je cena navedena za spletno naročilo zavezujoča za spletni nakup. Dejanska cena v pod „moja trgovina“ izbrani trgovini OBI lahko od navedene cene za spletno naročilo odstopa.

Vse cene so v EUR vključeno z DDV. Cene ne vključujejo stroškov, povezanih z dostavo izdelkov pri spletnih naročilih.
RRP = priporočena maloprodajna cena proizvajalca.

Izdelki, označeni s TOP CENO, so izdelki iz prodajnega asortimana OBI, ki imajo po izboru OBI-ja najboljše razmerje med kakovostjo in ceno.

* Cene in razpoložljivost odsevajo trenutno ceno in razpoložljivost v pod “moja trgovina” izbrani trgovini OBI. Če je izdelek možno naročiti na spletu, velja cena prikazana za spletno naročilo.

zapri ✕

Are Your Sure?

Exit