Privarčujte z vodo in energijo

Privarčujte z vodo in energijo

Želite tudi sami privarčevati pri stroških in obenem poskrbeti za boljši jutri?
 V gospodinjstvu lahko že z majhnimi in enostavnimi spremembami v vsakodnevnih navadah zmanjšate letne stroške za ogrevanje, vodo ali elektriko. Ko varčujete z energijo, pa poleg zmanjševanja stroškov prispevate tudi k varovanju okolja.
V nadaljevanju vam predstavljamo nekaj preprostih nasvetov in trikov za učinkovitejše in varčnejše ravnanje z energetskimi viri. Tako enostavno! 


Varčevanje z vodo

Voda je vir življenja. Gre za bogastvo narave, ki pa ga ne smemo jemati za samoumevno. Učinkovita raba vode bo pomagala zagotoviti zanesljivo oskrbo z vodo naši in tudi prihodnjim generacijam. Z majhnimi koraki lahko pomembno vplivate na porabo vode pri vas doma. V spodnjem videu boste našli nekaj nasvetov, kako učinkovito varčevati z vodo. 


Prihranek pri elektriki

V hiši se najde veliko naprav, ki porabljajo električno energijo. V vsakdanjem življenju lahko z majhnimi spremembami navad zmanjšate porabo energije, ne da bi to vplivalo na kakovost vašega življenja. Prisluhnite Anji, da izveste, kako zmanjšati stroške elektrike. 


Varčno ogrevanje

Že z nekaj preprostimi ukrepi lahko opazno prihranite pri stroških ogrevanja. V spodnjem videu vam predstavljamo nekaj nasvetov, optimizirati hlajenje in ogrevanje doma. Anja vam bo razložila, kaj narekujejo trenutni trendi in kako lahko s preprostimi triki dosežete, da vam bo prijetno toplo, ob toplejših dnevih pa hladno. 


V spletni trgovini OBI poiščite veliko izbiro izdelkov

V SPLETNO TRGOVINO

** Navedena razpoložljivost prikazuje razpoložljivost v trgovini OBI, izbrani pod „moja trgovina“. Če je izdelek na voljo tudi na spletu, je cena navedena za spletno naročilo zavezujoča za spletni nakup. Dejanska cena v pod „moja trgovina“ izbrani trgovini OBI lahko od navedene cene za spletno naročilo odstopa.

Vse cene so v EUR vključeno z DDV. Cene ne vključujejo stroškov, povezanih z dostavo izdelkov pri spletnih naročilih.
RRP = priporočena maloprodajna cena proizvajalca.


* Cene in razpoložljivost odsevajo trenutno ceno in razpoložljivost v pod “moja trgovina” izbrani trgovini OBI. Če je izdelek možno naročiti na spletu, velja cena prikazana za spletno naročilo.

zapri ✕

Are Your Sure?

Exit