Moja OBI trgovina

Auf-/zuklappen

Trgovina OBI v vaši bližini:

Vaša trgovina OBI

Žal se od 8 trgovskih centrov OBI v Sloveniji, nobeden ne nahaja v vaši neposrednji bližini. Prosimo izberite željen trgovski center.

Namestitev rolet in žaluzij

 • Namestitev rolojev in žaluzij

  Odvisno od možnosti, ki jih ponuja zgrajeni objekt, se odločimo, ali bomo žaluzije in roloje namestili pred ali med okenske špalete, na stene ali strop. Pogosto roloje preprosto pritrdimo z vijaki ali namestimo na karniso. Za namestitev roloja na okenski okvir vam v centrih OBI nudimo posebne pritrdilne nosilce. Z njimi lahko – brez vrtanja – rolo pritrdite neposredno na okenski okvir. Žaluzija je sestavljena iz zgornje in spodnje letve, lamel in dodatnega pribora. Za namestitev so potrebni nosilci oziroma montažne kljukice (večinoma so vključene v dobavo). Točke za namestitev vložkov naj bodo na takšni višini, da boste še lahko odpirali okno. Vstavite prvi zidni vložek.
 • Nameščanje rolojev in žaluzij

  Privijte nosilec oziroma montažno kljukico. Z vodno tehtnico preverite mesto za drugi nosilec. Nasvet: pri dolgih žaluzijah priporočamo poskus z odprto žaluzijo.
 • Namestitev rolojev in žaluzij

  Zdaj lahko žaluzijo obesite, preverite stranske robove in privijete vijake. Iz estetskih razlogov lahko gornjo letev zakrijete z okrasno letvijo.
 • 01
 • 02
 • 03

trajanje
1 ura

zahtevnost
začetniki

stroški
€ 20-50*

* Stroški in trajanje se razlikujejo glede na izbrani model.

Nakupovalni seznam

Količina

Seznam orodja

Potrebujem še

Lastni zapiski

Druge teme