Naj se uživanje na vašem vrtu začne!

Vse za vaš najljubši prostor pod soncem.

Oblikujte teraso ali balkon v prostor za preživljanje prostega časa in sprostitev. Poskrbite za udobje in ustvarite kotiček za prijetna kosila na prostem, poležavanje in sprostitev. Z izbiro pravega senčila, boste lahko v senci uživali cel dan. 

Nobena zabava na prostem pa ni popolna brez okusnih dobrot – pripravite svoj žar ter svoje prijatelje povabite na nepozabno gurmansko izkušnjo. Ne pozabite pa niti na poletno osvežitev – naj bodo to veseli trenutki v bazenu z vašimi najmlajšimi ali pa počitek v hladnem zavetju klimatiziranih prostorov.


Izpostavljeni produkti

Izberite svoj naslednji projekt na prostem:

Izberite svoj naslednji projekt na prostem:

Kdor uživa ob bujno rastočih rastlinah, dobro ve, koliko časa in denarja lahko zahteva urejanje vrta. Vendar urejanje in nega zelenega zatočišča ne pomenita nujno visokih stroškov: z malo ustvarjalnosti in iznajdljivosti lahko ustvarite čudovit vrt z majhnim proračunom. 

Ponudba velja od 22. maja do 24. junija 2023, oziroma do razprodaje zalog.

** Navedena razpoložljivost prikazuje razpoložljivost v trgovini OBI, izbrani pod „moja trgovina“. Če je izdelek na voljo tudi na spletu, je cena navedena za spletno naročilo zavezujoča za spletni nakup. Dejanska cena v pod „moja trgovina“ izbrani trgovini OBI lahko od navedene cene za spletno naročilo odstopa.

Vse cene so v EUR vključeno z DDV. Cene ne vključujejo stroškov, povezanih z dostavo izdelkov pri spletnih naročilih.
RRP = priporočena maloprodajna cena proizvajalca.

Izdelki, označeni s TOP CENO, so izdelki iz prodajnega asortimana OBI, ki imajo po izboru OBI-ja najboljše razmerje med kakovostjo in ceno.

* Cene in razpoložljivost odsevajo trenutno ceno in razpoložljivost v pod “moja trgovina” izbrani trgovini OBI. Če je izdelek možno naročiti na spletu, velja cena prikazana za spletno naročilo.

zapri ✕

Are Your Sure?

Exit