Zunanja razsvetljava

Magnet za oči in zaščita v enem

Magnet za oči in zaščita v enem

Dobra zunanja razsvetljava je zelo pomembna: razsvetljuje zunanje področje, kot sta na primer balkon ali terasa, da lahko tudi po sončnem zahodu uživate v toplih poletnih večerih. Razsvetljuje poti, stopnišča ali hišne številke ter vam in vašim obiskovalcem izboljšuje vidljivost in s tem tudi orientacijo.

Poudarek s svetlobo

Poudarek s svetlobo

Obstajajo številne vrste in izvedbe zunanje razsvetljave. Na primer vhodna razsvetljava in razsvetljava hišne številke, vrtna razsvetljava in razsvetljava ribnika ali varnostna razsvetljava v obliki razsvetljave poti in stopnišč, ki usmerjeno osvetljuje objekte in jih s tem izpostavlja iz temnega okolja.

Svetilke in svetila z domišljijo

Svetilke in svetila z domišljijo

Katera zunanja razsvetljava je prava za vas, je odvisno od tega, kaj želite z njo doseči. Tako kot za notranjo razsvetljavo je tudi za razsvetljavo zunanjega področja na voljo veliko svetilk in svetil v različnih oblikah in izvedbah. To so lahko tako talni vgradni žarometi ali svetilke za podzidke kot tudi svetlobni objekti ali osvetljeni tlakovci.

Velika izbira in individualno svetovanje

Velika izbira in individualno svetovanje

V trgovini OBI vedno najdete obsežno ponudbo zunanjih svetilk ter ustreznega pribora za instalacijo in upravljanje, kot so na primer senzorji gibanja, časovne vklopne ure ali zatemnilna stikala.