Montaža stropnih panelov

Raumgestaltung mit Deckenpaneelen

Rešitve s stropnimi paneli

Želite urediti svojo klet ali podstrešje? V trgovinah OBI najdete za to praktične stropne panele, pod katerimi lahko preprosto skrijete neprivlačne stropove ali nadometno napeljavo. V to stropno oblogo lahko brez veliko truda vgradite vgradne svetilke. Stropni paneli so primerni tudi za ustvarjalno ureditev prostorov: če jih namestite vzdolž prostora, je le-ta videti daljši. Paneli, ki so nameščeni v prečni smeri, prostor optično skrajšajo. Uporabite te učinke za izravnavo nesorazmerij.

Material nach Wahl

Material po izbiri

Kateri material je pravšnji? Če želite nekoliko elegantnejšo ureditev, uporabite panele iz masivnega lesa, na primer smreke ali jelke. Cenovno ugodnejša alternativa so imitacije lesa v različnih barvah in sodobnih dizajnih. So posebej obstojne, pralne in s tem primerne za vlažne prostore. Dodatno k številnim izdelkom so na voljo tudi ustrezne zaključne letve – za usklajen prehod k steni ali stropu.

ontage ganz fix

Montaža s sistemom Fit-fix

Delo na stropu je vse prej kot prijetno. Nenehno je treba delati nad glavo, in kar je najpomembnejše: brez pomočnika, ki potrpežljivo drži panel za panelom, delo do sedaj ni bilo mogoče. Zdaj so na voljo že sistemi za hitro montažo, s katerimi zmorete delo opraviti tudi sami – preprosto vstavite, zapnete in je končano! V svoji trgovini OBI povprašajte po stropnih panelih s sistemom Fit-fix.

Napotek:
Tehnika Fit-fix nudi še eno prednost: preprečuje prodiranje pare in vlage.