Uspešne kariere

delovna_mesta_568x170

Uspešne kariere

.... v najljubši trgovini mojstrovalcev

Odkrijte, kaj pomeni delati v mednarodno dejavnem podjetju, kot je OBI. Spremljamo in podpiramo vas pri vaši karieri.

Človek v središču

Pri nas je človek v središču. Ne glede na to, ali gre za kupca ali zaposlenega, je naša filozofija ta, da ustrežemo željam naših kupcev in individualno podpiramo naše zaposlene. Želimo jih namreč primerno angažirati glede na njihove sposobnosti in jih ciljno usmerjeno usposobiti.

Zadovoljnost kupca kot parameter

Podjetju OBI ni uspelo samo to, da ustreza hitrosti razvoja trga, temveč tudi to, da ta razvoj bistveno zaznamuje in sooblikuje. Pri tem imata pri nas najvišjo prioriteto usmerjenost h kupcu in njegovo zadovoljstvo. Kajti naši kupci so temelj za varno in dolgoročno zaposlitev naših sodelavcev.

Informacija kot temeljni kamen načrtovanja kariere

Spoznajte naše individualne koncepte in pozanimajte se o naših raznovrstnih kariernih poteh. Pa naj gre za razvoj osebja ali programe štipendiranja, vstopite v naš privlačen karierni svet.

Radi sodelujemo z ljudmi, od strateškega razvoja do dinamične realizacije najrazličnejših konceptov in ukrepov, da bi skupaj z njimi nadaljevali uspešno pot podjetja OBI.

Odkrivamo sposobnosti, podpiramo talente na vseh ravneh in jih ustrezno uporabimo!

Zato je cilj naših programov nadaljnjega poklicnega izobraževanja, da našim zaposlenim nudimo stalno dodatno usposabljanje in se usmerjamo na njihov talent. Tako se soočamo z vse večjimi zahtevami sveta dela s številnimi ukrepi za nadaljnje izobraževanje naših zaposlenih, ki zajemajo vse od specifičnih strokovnih sposobnosti, nadaljnjega izobraževanja, ki spremlja poklic, in vse do priprave na vodilne položaje.