Rastlina meseca

september

Obiščite naš vrtni center in se sprehodite skozi krasen nabor zelenih in cvetočih lončnic. Med njimi vsak mesec najdete posebno ponudbo!

Ponudba meseca je na voljo v OBI trgovinah Ljubljana, Koper, Murska Sobota, Nova Gorica in Celje.

Veljavnost ponudbe do 30. 9. 2022. DDV je vključen v ceno.

 

Strelicija Nicolai

Strelicija Nicolai je tista elegantna lončnica z listi kot pahljača. Obožuje svoj prostor pod soncem!  Če ji ga zagotovite, vas bo nagradila s hitro rastjo. Raste v višino, zato upamo, da imate dovolj visoke strope. Zalivajte jo zmerno, ko se zgornji sloj zemlje izsuši. Poleti pogosteje in pozimi redkeje. Nagnjena je h koreninski gnilobi, zato pazite, da voda ne zastaja v okrasnih lončkih. Ne pozabite na redno pršenje, da bo imela zdrave in zelene liste. 

 

Cena: 14,99€

Št. art.: 1861210  

Orhideja Phalenopsis 2-stebelna

Cena: 8,99€

Št. art.: 1151406

Orhideja Mix 

Cena: 11,99€

Št. art.: 1480847

Orhideje

Orhideje stavijo na svojo eleganco in krasne metuljaste svetove različnih barv in vzorčkov. Nas so kupile. Zagotovite ji veliko indirektne svetlobe, prst pa naj bo vseskozi malček vlažna. Najboljši način zalivanja je, da jo za pol ure potopite v vodo, nato pa jo dobro odcedite. Občasno jo stuširajte in osvežite še njene liste. Redno ji odstranjujte odcvetela stebla. Ne prenese prepiha in pretoplih okenskih polic. 

Orhideja Phalenopsis 2-stebelna

 

Cena: 8,99€

Št. art.: 1151406

Orhideja Mix 

 

Cena: 11,99€

Št. art.: 1480847

Želite izvedeti več o negi sobnih rastlin?

zapri ✕

Are Your Sure?

Exit