Nagradna igra

Skočite v poletje!

Srečnim nagrajencem bomo razdelili 50 bazenov!

Vse kar morate narediti, je pravilno odgovoriti na spodnje vprašanje, izpolniti spletni obrazec s potrebnimi podatki in se naročiti na sveže 
e-novice o naši ponudbi ter potrditi sodelovanje.

Trajanje nagradne igre: 10.7. – 31.8.2024 do vključno 23.59 ure.

Št. art.: 266888. Črpalka ni vključena.
Preverite splošne pogoje za sodelovanje v nagradni igri.

Vaše prijave ni bilo mogoče shraniti. Prosim poskusite ponovno.
Vaša prijava je bila uspešna.

Kateri izdelek, na voljo v trgovini OBI, vam bo zagotovil pravo poletno osvežitev na vašem vrtu?

Ime

Priimek

E-pošta

S klikom na gumb »Sodelujte« se prijavljate k nagradni igri in na e-novice podjetja OBI, ki vsebujejo koristne vsebine in obvestila o dogodkih, nanašajo pa se na novo ponudbo, nasvete, akcije, dogodke, nagradne igre in druge koristne vsebine s področja urejanja, obnove, modernizacije in sanacije doma in vrta. S klikom na gumb »Sodelujte« potrjujete, da ste seznanjeni s svojimi pravicami v zvezi s posredovanimi osebnimi podatki.

S klikom na gumb »Sodelujte« dovoljujete, da OBI trgovina z materiali za gradnjo in dom d.o.o , Jurčkova cesta 226, SI-1000 Ljubljana d.o.o. do preklica hrani in obdeluje vaše osebne podatke za namene, natančneje opisane tukaj (poglavje C, 4 Novičnik), ki vključujejo spremljanje vaših aktivnosti na spletnih straneh podjetja OBI trgovina z materiali za gradnjo in dom d.o.o. in vaših zanimanj z namenom zagotavljanja personaliziranih vsebin in ponudb.

Navodila za preklic

Soglasje lahko kadar koli prekličete, ne da bi navedli razloge za to podjetju OBI. V ta namen prosimo, preprosto uporabite povezavo za odjavo na dnu vsakih e-novic ali obiščite našo stran za odjavo tukaj. Preklic vašega soglasja ne vpliva na zakonitost obdelave, ki je bila opravljena do preklica privolitve.

Bodite pozorni na našo Izjavo o varstvu osebnih podatkov.


Dodatna ponudba

Oglejte si tudi našo ponudbo izdelkov za čiščenje in nego bazenov, vodno tehniko, pokrivala ter raznolike vodne igrače in pripomočke za vodne športe.

zapri ✕

Are Your Sure?

Exit