Ustvarite si čarobne praznike

Božični čas je za mnoge ljudi po svetu najlepši čas v letu, ko naše domove krasijo novoletni okraski in jih napolni prijeten vonj drevesc, svečk in piškotov. S čudovitim izborom okraskov, razsvetljave in božičnih dreves pričarajte praznično vzdušje, ki bo vam in vašim bližnjim privabilo nasmeh na obraz in prebudilo najlepše spomine na otroško veselje.

V naših trgovinah boste našli široko ponudbo čudovitih okraskov, dekoracije lučk, drevesc ter ostalih božičnih izdelkov, s katerimi boste ustvarili božič, ki ste si ga vedno želeli!


Božična ponudba

Božični svetovi

Izbrana ponudba

Rezana kavkaška jelka

*Pri nakupu rezanega božičnega drevesa v naših trgovskih centrih prejmete kupon za 10-odstotni popust na nakup v vrednosti nad 30 € v času od 03.01.2023 do 31.01.2023. Unovčite ga lahko le enkrat in ne naknadno. Izvzete so varščine, kavcije, plinske jeklenke, najem strojev, storitve, darilne kartice. Prav tako kupona ni možno vnovčiti na že znižano blago. Popusta ni mogoče uveljaviti pri nakupu na naši spletni trgovini.

Oglejte si aktualni letak

in preverite božično ponudbo!

Naši božični sejmi so odprti

Oglejte si jih v vaši najbližji poslovalnici.

Ponudba velja do 24.12.2022 oziroma do razprodaje zalog.

** Navedena razpoložljivost prikazuje razpoložljivost v trgovini OBI, izbrani pod „moja trgovina“. Če je izdelek na voljo tudi na spletu, je cena navedena za spletno naročilo zavezujoča za spletni nakup. Dejanska cena v pod „moja trgovina“ izbrani trgovini OBI lahko od navedene cene za spletno naročilo odstopa.

Vse cene so v EUR vključeno z DDV. Cene ne vključujejo stroškov, povezanih z dostavo izdelkov pri spletnih naročilih.
RRP = priporočena maloprodajna cena proizvajalca.


* Cene in razpoložljivost odsevajo trenutno ceno in razpoložljivost v pod “moja trgovina” izbrani trgovini OBI. Če je izdelek možno naročiti na spletu, velja cena prikazana za spletno naročilo.

zapri ✕

Are Your Sure?

Exit