Zbiranje točk je končano. Unovčite jih pri naslednjem nakupu, do 1.10. 2023, in si zagotovite popust.

Zbirajte točke in pridobite popust

Načrtujete prenovo kopalnice ali morda celo celotnega stanovanja? Odlično, saj lahko sedaj pri tem tudi prihranite. Vse kar morate storiti je, da zbirno knjižico napolnite z bober bonus točkami, ki jih prejmete ob plačilu na blagajni. Pridni zbiralci točk boste nagrajeni, izkoristite lahko kar do 10% popusta.

Obdobje zbiranja točk: 3. 5. - 8. 6. 2024

Obdobje unovčevanja točk: 3. 5. - 29. 6. 2024

Pot do ugodnosti je povsem enostavna:

Za vsakih 10 € vrednosti opravljenega nakupa v trgovinah OBI, prejmete eno točko zvestobe (bober bonus nalepko).

Že z desetimi točkami pridobite prvi OBI bonus, 5% popust pri naslednjem nakupu v OBI trgovini. Lahko pa nadaljujete z zbiranjem, dokler ne dosežete naslednje stopnje oz. ne napolnite knjižice za zbiranje točk zvestobe. Novo knjižico za zbiranje točk prejmete v vašem OBI trgovskem centru.

Zbiranje bonus točk in njihovo unovčenje ni mogoče pri nakupu v naši spletni trgovini.

Bonus točke lahko zbirate in unovčite samo v trgovinah OBI v Sloveniji. Bonus točke prejmete po odbitku morebitnih popustov. Iz akcije zbiranja točk so izvzete kavcije, akontacije, plinske jeklenke, najem orodja ali strojev, storitve, darilne kartice in kurjava vseh vrst.

Bonus točke lahko zbirate od 3. 5. 2024 do 8. 6. 2024 (obdobje zbiranja točk) in jih prilepite v zbirno knjižico. Unovčenje knjižic z zbranimi točkami je možno v terminu od 3. 5. 2024 do 29. 6. 2024. 

Knjižice točk zvestobe, ki jih ne unovčite do 29. 6. 2024, zapadejo. Za pridobitev popusta oddajte knjižico z zbranimi točkami na blagajni. OBI bonus se izda glede na količino zbranih točk v obliki neposredno obračunanega popusta na blagajni v naši trgovini. Ta velja na enkratni nakup do 29. 6. 2024 in ga kasneje ni mogoče unovčiti. Popusta tudi ni mogoče kombinirati z drugimi popusti ali kuponi za popust. Vsako knjižico se lahko uporabi samo enkrat. V obdobju od 3. 5. 2024 do 29. 6. 2024 lahko unovčite poljubno število dopolnjenih zbirnih knjižic, a le eno za en celoten nakup. Popusti (več knjižic) se ne morejo seštevati.

Za naročila strank (ko izdelek ni na zalogi in se naroči v trgovini po želji kupca) bodo popusti, doseženi na podlagi zbranih točk, upoštevani pod pogojem, da bo stranka blago naročila najkasneje 29. 6. 2024. Bober bonus točk ni mogoče unovčiti za spletna naročila in zgoraj omenjene izdelke/storitve.

Pogosta vprašanja in odgovori

Na katera časovna obdobja morate biti pozorni med akcijo zbiranja točk?

Bonus točke za zbirno knjižico za akcijo Bobrovi bonus tedni lahko zbirate od 3. 5. 2024 do 8. 6. 2024 z nakupi v kateri koli trgovini OBI v Sloveniji. Zbrane bonus točke lahko unovčite od 3. 5. 2024 do 29. 6. 2024.

 

Ali obstajajo izdelki, ki niso vključeni v akcijo zbiranja točk?

Da, iz akcije zbiranja točk so izvzete kavcije, akontacije, plinske jeklenke, najem orodja ali strojev, storitve, darilne kartice in kurjava vseh vrst.

 

Katere stopnje bonusov obstajajo?

Obstajajo tri stopnje bonusov:

1. stopnja (10 točk): 5% popust na enkratni nakup

2. stopnja (20 točk): 7% popust na enkratni nakup

3. stopnja (40 točk): 10% popust na enkratni nakup

 

Kako lahko zbiram bonus točke?

Bonus točke lahko zbirate s poljubnim številom nakupov v trgovini OBI v časovnem obdobju od 3. 5. 2024 do 8. 6. 2024. Zbrane točke nalepite v zbirno knjižico, ki jo prejmete na blagajni.

 

Imam dve zbirni knjižici. Ali lahko združujem popuste?

Vsako knjižico se lahko uporabi samo enkrat. V obdobju od 3. 5. 2024 do 29. 6. 2024 lahko unovčite poljubno število dopolnjenih zbirnih knjižic, a le eno za en celoten nakup. Popusti (več knjižic) se ne morejo seštevati.

 

Ali je mogoče izplačati doseženo stopnjo bonusa v gotovini?

Ne, izplačilo bonus stopnje v gotovini ni mogoče. OBI bonus se izda glede na količino zbranih točk v obliki neposredno obračunanega popusta na blagajni v naši trgovini. Ta velja na enkratni nakup do 29. 6. 2024 in ga kasneje ni mogoče unovčiti.

 

Kaj se zgodi s preostalimi točkami, po unovčenju bonus stopnje?

Če vam po unovčitvi bonus knjižice ostanejo dodatne točke, jih lahko nalepite v novo knjižico.

 

Pri nakupu sem pozabil vzeti točke. Jih lahko dobim naknadno?

Točke se lahko izdajo le takoj ob nakupu. Naknadna predložitev točk ni mogoča.

*Bonus točke je mogoče zbirati od 3. 5. 2024 do 8. 6. 2024. Unovčenje bonus točk/knjižic (popustov) je možno od 3. 5. 2024 do 29. 6. 2024 v katerikoli trgovini OBI v Sloveniji. Bober bonus točk ni mogoče unovčiti za spletna naročila in zgoraj omenjene izdelke/storitve.

zapri ✕

Are Your Sure?

Exit