Vse za
popolno praznovanje

Našo aktualno ponudbo pirotehnike najdete v vašem najbližjem OBI trgovskem centru. Da bo odločitev lažja lahko na tej spletni strani v kratkih predstavitvenih video posnetkih občudujete učinke posameznih pirotehničnih izdelkov iz našega širokega sortimenta. Želimo vam vesel in srečen prehod v novo leto 2016: prepustite se spektaklu!

Ognjemetne baterije

Ognjemetne baterije so sestavljene iz večjega števila izstrelkov in so pravi ognjemet v malem. Njihova glavna prednost je izredno preprosta in varna uporaba. Spektakularni izstrelki z različnimi efekti vam na silvestersko noč garantirajo veličastno predstavo. Izbirate lahko med različnimi baterijami, ki se med seboj razlikujejo po dimenziji, višini in vrsti efektov, času trajanja, vse pa predstavlajo zaključeno celoto, ki bo navdušila vse navzoče. Odločitev pri nakupu vam želimo olajšati z našimi kratkimi video posnetki, v katerih so predstavljeni vrhunci posameznih izdelkov.

2
27,99

Petarda

50 strelna zelo velika ognjemetna baterija M kalibra, katere efekt je; 5-im bogatim zlatim brokat kometom sledijo zlati brokat kometi, ki se razpočijo v goreče nebo, rdečo zvezdo z zeleno zrcalno krizantemo, zlato zvezdo z rdečim dežjem in zlato brokat vrbo z rdeče-zeleno potoniko. 25 strelni super finale zlatih diamantnih kometov. Kategorija F2.
Št. art.: 1186311

Rakete in druga pirotehnična sredstva

Pisane in spektakularne: Rakete, ki so najstarejša in najbolj priljubljena pirotehnična sredstva, s svojimi efekti in pokom brez dvoma zagotavljajo osupljive poglede v osvetljeno silvestersko nebo. Ta pirotehnična sredstva, ki so nameščena na dolgi leseni palici in se izstreljujejo naravnost proti nebu, dosegajo osupljivo višino tudi do 75 metrov. Krizanteme, zvezdice, zrcala, palme, ognjeno nebo ali kateri drugi izmed številnih efektov - odločitev je vaša. Da pa vam za silvesterski večer ostanejo le še prijetna presenečenja, si oglejte video posnetke posameznih raket kar na naši spletni strani.

20
17,99

Armageddon

6- delni komplet velikih raket - kombinacija raznobarvnih efektov. Kategorija F2. Št. art.:129707