Novice 2010

Obvestila

 • Podjetje OBI se v Sloveniji širi naprej

  Slovenski domači mojstri in ljubitelji vrtov se lahko veselijo: gradnja novega trgovskega centra OBI za gradnjo in dom poteka s polnimi kapacitetami in novi zaposleni se veselijo otvoritve, ki bo marca. Stranke se lahko že zdaj veselijo številnih ponudb in akcij. Potem ko je bil junija 2009 odprt trgovski center OBI v Novi Gorici, je to sedaj že sedma lokacija podjetja OBI v Sloveniji.

  Več

 • Nov kontaktni obrazec

  Na spletni strani www.obi.si imajo stranke sedaj možnost, da preko rubrike „Kontakt“ enostavno uporabljajo nov sistem.
  Izberejo lahko, ali potrebujejo informacijo ali svetovanje oziroma želijo poslati pritožbo.

  Več

 • OBI POMAGA - po hudem neurju stopimo skupaj in obnovimo Primorsko!

  V preteklih dneh je burja po Sloveniji odkrivala strehe, lomila in ruvala drevesa, odnašala predmete in jih razmetavala po zraku.
  Mnoge ceste so bile neprevozne. Najhuje je bilo na področju Nove Gorice. Burja, kakršne domačini ne pomnijo, je povzročila veliko škode tudi na hišah in gospodarskih poslopjih, pa tudi na poslovnih objektih.

  Več

 • Slavnostna otvoritev novega trgovskega centra OBI na Ptuju

  Slovenski domači mojstri in prijatelji vrtov so veseli nove OBI-jeve prodajne lokacije, sedme v Sloveniji.
  V petek, 26.marca 2010, je svoja vrata odprl že sedmi OBI-jev prodajni center v Sloveniji. Direktor OBI-ja v Sloveniji, gospod Michael Vinzing, je navdušen nad velikim številom novih kupcev in izredno dobrim začetkom 52-članske skupine novih sodelavcev in vodje trgovskega centra, gospoda Slavka Bošnjaka.

  Več

 • OBI – najljubša trgovina Mojstrovalcev

  Prava kampanja ob pravem času!
  Kdo so mojstrovalci:
  To so ljudje, ki doma nimajo dragega, profesionalnega orodja in delavnice. Imajo pa zato okrušene ploščice, pipe, ki puščajo, sive zidove ali pa imajo preprosto željo po novi kopalnici.

  Več

 • Prva brezplačna izobraževalna delavnica Mojstrovalci uspešno zaključena

  V Murski Soboti so največji Mojstrovalci na vrtu.
  Ste opazili, da se zadnje čase vedno pogosteje zadržujete na vrtu? In premišljujete, kaj vse morate ali bi že morali postoriti, da boste lahko brezskrbno uživali njegove sadove? Ja, maj ni le čas piknikov, ampak tudi čas, ko začnemo razmišljati o izgledu svojega zunanjega bivalnega prostora: vrta, balkona in okenskih polic ter o presajanju, zasajanju, sajenju, podtikanju rastlin vsepovsod, kamor jih lahko. Za vrtnarjenje in košenje pa se je treba vsekakor vsako leto temeljito pripraviti.

  Več

 • OBI-jeva in UNICEF-ova indijanska zabava

  V petek, 21.maja 2010 je v Mostecu v Ljubljani potekalo srečanje vrtcev in prve triade osnovnih šol, ki so vse leto sodelovali z UNICEF-om Slovenija v okviru programa Izobraževanje za razvoj. Slednjega že tretje leto podpira podjetje OBI, ki si skupaj z UNICEF-om Slovenija prizadeva, da najmlajši postanejo odgovorni prebivalci sveta.

  Več

 • Zaključili smo s prvimi brezplačnimi izobraževalnimi delavnicami za Mojstrovalce

  Zaključili smo s prvimi brezplačnimi izobraževalnimi delavnicami za Mojstrovalce.
  Najljubša trgovina Mojstovalcev OBI, ki je v Sloveniji prisotna v sedmih mestih, je od 11. maja do 3. junija organizirala posebne izobraževalne tematske delavnice, kako postati Mojstrovalec. Brezplačne delavnice so bile namenjene domačim mojstrom, ki prevzemajo prenovo svojega doma v svoje roke.

  Več