Novice 2009

Obvestila

 • Bobrov dobrodelni koledar

  Ni nujno, da je vsak dan dober dan, a vsak dan lahko naredimo nekaj dobrega. Skupna akcija OBI-ja in UNICEF-a BOBROV DOBRODELNI KOLEDAR je namenjena vzgojiteljem, otrokom in njihovim staršem pri skupnemu spoznavanju in obeleževanju pomembnih svetovnih dni.

  Več

 • Nove prednosti za slovenske imetnike OBI-jeve kartice Bober Bonus Card

  Kdo si ne želi 24 ur na dan svežih informacij o svojem plačilnem prometu? Od 4. maja se bo ta želja izpolnila tudi vsem slovenskim imetnikom kartice ugodnosti Bober Bonus Card. To pa je le ena izmed številnih ugodnosti, ki jo bo slovenskim imetnikom OBI-jeve kartice omogočal novi Bobrov kotiček.

  Več

 • Pomemben igralec na slovenskem tržišču že več kot 10 let

  OBI Slovenija razširja svojo mrežo trgovin in tako pomaga pri ekonomskem razvoju države.
  Prvo slovensko trgovino je podjetje OBI odprlo v Mariboru že leta 1998 in do danes ima že šest trgovin s katerimi je največ pridobilo lokalno prebivalstvo z različnimi službami.

  Več

 • Širitev OBI-ja v Sloveniji – Nova Gorica

  V juniju odpira OBI v Sloveniji svoj šesti trgovski center za gradnjo in dom. Izgradnja trgovskega centra v Novi Gorici se nahaja v zaključni fazi, sodelavci so pripravljeni za otvoritev 3. junija 2009.
  Dobre možnosti za vse domače mojstre in prijatelje vrta: gradnja novega OBI trgovskega centra za gradnjo in dom v Novi Gorici napreduje z velikimi koraki.

  Več

 • Slavnostna otvoritev novega trgovskega centra OBI v Novi Gorici

  Slovenski domači mojstri in prijatelji vrtov so veseli nove OBI-jeve prodajne lokacije, ki je izven Nemčije že 200. zapovrstjo.
  V sredo, 3. junija 2009, je svoja vrata odprl že šesti OBI-jev prodajni center v Sloveniji. Direktor OBI-ja v Sloveniji, gospod Michael Vinzing, je navdušen nad velikim številom novih kupcev in izredno dobrim začetkom 57-članske skupine novih sodelavcev in vodje trgovskega centra, gospoda Tomaža Volča.

  Več