Novice 2008

Obvestila

 • OBI podpira mednarodno študensko tekmovanje

  V tem letu bo OBI podprl mednarodno študentsko tekmovanje Balcan Case Challenge v Sloveniji, na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini ter Srbiji. Cilj teh tekmovanj je omogočiti odličnim študentom iz določene regije, da pokažejo svoje znanje ter okrepiti vez med Univerzo in gospodarstvom.

  Več

 • OBI pomaga: Poplave 2007 (akcija traja do 31.3.2008)

  Z veliko prizadetostjo in sočutjem je OBI spremljal dogodke, ki so se odvili v Sloveniji v času poplav. OBI trgovski centri so zelo povezani z regijo in prebivalstvom, zato smo se odločili za pomoč oziroma podporo v obliki popusta ob nakupu blaga, namenjenega za prenovo domov in gospodarskih objektov.

  Več

 • OBI 10 let v Sloveniji

  V letu 2008 praznuje OBI 10. obletnico svoje prisotnosti na slovenskem trgu. Vsem kupcem se zahvaljujemo za 10-letno zvestobo. Praznujte z nami!
  V septembru 2008, natančneje 17.9., začnemo z veliko reklamno kampanjo: OBI 10 let v Sloveniji! Oglaševanje bo prisotno v vseh najpomembnejših medijih (TV, radio, tisk). V ta namen smo za vse kupce pripravili izredne akcijske ponudbe izdelkov po posebej ugodnih rojstnodnevnih cenah.

  Več

 • OBI – največji trgovski center opreme za dom in vrt kmalu v Murski Soboti

  OBI, vodilni prodajalec opreme za dom in vrt sredi maja letos v Murski Soboti odpira svoj peti trgovski center v Sloveniji, ki bo na 5.077 m2 ponujal preko 40.000 artiklov za gradnjo, bivanje ter opremljanje vrta.

  Več